fbpx
Сьогодні
22:42 09 Лют 2019

САП відновила розслідування щодо Вілкула

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький поновив справу щодо голови Опоблоку Олександра Вілкула про декларування недостовірної інформації.

Про це theБабелю повідомили в прес-службі САП.

"Розслідування справи відновлено за особистим розпорядженням голови САП Холодницького", –  йдеться у повідомленні.

Рішення було прийняте у зв'язку з тим, що Національне антикорупційне бюро не проаналізували доходи та витрати Вілкула та не склали план розслідування.

Нагадаємо, влітку 2018 року детективи НАБУ проводили досудове розслідування в кримінальному провадженні про можливе декларування недостовірної інформації народним депутатом від фракції Опозиційний блок Олександром Вілкулом. Детективи встановили, що Вілкул у 2015-2016 роках користувався житловим будинком площею майже 379 кв. м і двома земельними ділянками в Козині Київської області. Нерухомість у свою чергу за паперами належать його тещі Марії Кондратюк.

Сам Вілкул у деклараціях за 2015-2016 роки вказував нерухоме майно в Дніпрі та Кривому Розі. У Києві нардеп задекларував лише користування номером площею 25,8 кв. м в готелі Національний.

За підозрою детективів, Вілкул міг жити в будинку в Козині та не вказати у своїй декларації.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: