fbpx
Сьогодні
10:48 06 Лют 2019

Uber Eats запускається в Києві та дарує всім промокод на безкоштовну доставку

Сьогодні Uber оголошує про початок роботи свого застосування на замовлення і доставки їжі в столиці України.

Починаючи з 10:00 сьогоднішнього дня, кияни зможуть відкрити програму Uber Eats або відвідати сайт ubereats.com і замовити свіжоприготовані страви з улюблених ресторанів міста. Спочатку в середньому доставка може зайняти трохи більше часу, мета – досягти показника близько 35 хвилин в міру розвитку сервісу.

Партнерами Uber стали вже понад 200 ресторанів в Києві, з яких завдяки Uber Eats люди можуть замовляти страви на будь-який смак і з будь-якого приводу, сім днів на тиждень. Серед них такі популярні ресторани і кафе як Mimosa Brooklyn Pizza, Milk Bar, Musafir, Gogi, ORANG + UTAN і Bistro Bistro – вони все доступні в одному місці, а їжа з них буде доставлена ​​швидко і в свіжому вигляді.

Спочатку послуга буде доступна з 10:00 до 22:00 в центрі Києва і частково в прилеглих до центру районах міста, таких як Шевченківський, Подільський, Печерський і Солом'янський.

"Ми дуже раді представити сьогодні в Україні Uber Eats. З цим запуском Київ приєднується до сотням інших міст по всьому світу, які вже користуються Uber Eats як новим способом замовлення та доставки відмінної їжі. Свого часу ми зробили революцію в тому, як люди переміщаються по місту, тепер ми хочемо трансформувати те, як люди отримують задоволення від їжі. Ми будемо ретельно працювати в найближчі тижні і місяці, щоб зробити обслуговування більш швидким і доступним для більшої кількості людей, і на цьому ранньому етапі будемо особливо раді будь-яким відгукам ", – сказав Антон Шулик, генеральний менеджер Uber Eats Україна.

У міру розвитку сервісу Uber Eats планує незабаром досягти середнього часу доставки менше 35 хвилин, з можливістю відслідковувати замовлення на мапі в додатку Uber Eats, починаючи з прийому замовлення і до доставки за вказаною адресою.

З нагоди запуску сервісу в столиці України, Uber Eats пропонує безкоштовну доставку необмеженої кількості замовлень до кінця лютого – для цього потрібно додати при оформленні замовлення промокод HELLOKYIV.

З 2014 року в Києві працює українська компанія доставлення їжі eda.ua. Також в Києві популярні такі сервіси як Glovo і "Екіпаж сервіс"

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: