fbpx
Сьогодні
Фото 13:06 26 Січ 2019

Google відкрив новий офіс в ангарі 1940-х років

Фото ZGF

Американське бюро ZGF спроектувало для Google офіс у колишньому лос-анджелеському ангарі – це семиповерхова будівля віком 70 років.

Нове приміщення компанії площею більш як 40 тисяч квадратних метрів налічує, зокрема, відкриті робочі місця, циркулюючі зони пересування та підлогову навігацію. Зазначають, що офіс справляє враження «будівлі, побудованої всередині будівлі».

ZGF зробили нові мансардні та звичайні вікна і відновили дерев'яні балки ангару. Периметр кожного поверху оточений сітчастими та скляними перилами, щоб підтримувати атмфосферу відкритості простору, повідомляє бюро.

«Кожен привітний простір спроектовано в сучасному стилі, що відображає культовість минулої епохи», – написали проектувальники. Вони додали, що меблі для Google зроблені вручну.

Раніше приміщення ангару відводилося лодці, що літає, під назвою Hughes H-4 Hercules. Її неофіційною назвою було Spruce Goose («Ялиновий гусак»), яку Google вирішили символічно залишити.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: