fbpx
Сьогодні
15:57 21 Січ 2019

Українця визнали найкращим у світі гравцем в CS:GO

Український кіберспортсмен Олександр "s1mple" Костильов з команди Na`VI очолив рейтинг кращих 20 гравців світу по грі CS: GO за підсумками 2018 року.

Про це повідомляє HLTV.

На другому місці рейтингу – Микола "device" Рідтц з Astralis, на третьому, четвертому і п'ятому: Нікола "NiKo" Ковач, Денис "electronic" Шаріпов та Пітер "dupreeh" Расмуссен з Astralis.

"У 2018 році s1mple показав найвищий рейтинг (1,33), здійснив найбільше вбивств (3866), найбільша кількість вбивств в середньому за раунд (0,87) і провів найбільше раундів з одним чи більше вбивством (55,4% )", – повідомляє сайт клубу українця.

Олександр за рік також встановив кілька нових рекордів: завоював MVP (статус most valuable player) на двох чемпіонатах поспіль без перемоги своєї команди і став першим, кому вдалося досягти за рік різниці вбивств/смертей + 1000.

Всього ж s1mple отримав статус MVP шість разів: на StarSeries S4, DreamHack Masters Marseille, StarSeries S5, CS: GO Asia Championships 2018, ESL One Cologne 2018 і BLAST Pro Series Copenhagen 2018.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: