fbpx
Сьогодні
18:24 05 Січ 2019

Порошенко закликає кандидатів у президенти захистити вибори від "гібридних викликів"

Фото АПУ

Глава держави звернувся до всіх претендентів на посаду президента України.

Звернення було опубліковано у Facebook.

"У 2014 році ми разом встановили гідний стандарт вільного і чесного волевиявлення. Закликаю всі політичні сили та кандидатів на найвищу державну посаду засвідчити це своїм прикладом. У цьому році маємо підтвердити зрілість демократичної системи", – написав він.

За його словами, висока якість виборчого процесу – візитна картка нової України, яку необхідно підтвердити цього року на виборах президента.

При цьому президент наголосив, що не менш важливим є забезпечення належного спостереження за президентською кампанією в Україні з боку всіх визнаних міжнародних організацій.

"Переконаний, що міжнародне спостереження за виборчими перегонами є нашою додатковою гарантією чистоти демократичних процедур та змагальності виборчого процесу, а також стримуючим чинником проти зовнішнього втручання. Маємо спільно захистити українські вибори від гібридних викликів!", – підкреслив Порошенко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: