fbpx
Сьогодні
20:51 25 Гру 2018

Tourism Awards 2018: у Києві оголосили переможців

У готелі «InterContinental Kyiv» відбулася церемонія нагородження Кyiv Tourism Awards 2018, яка проходить за підтримки управління туризму та промоцій КМДА.

Про це повідомляє Вечірній Київ.

У номінації подієвого туризму переміг музичний фестиваль U-Park. Цьогоріч на ньому виступили Massive Attack, Bonobo, Gorillaz та інші виконавці. Наступного літа фестиваль проходитиме у Sky Family Park, серед хедлайнерів – The Prodigy та 30 Seconds to Mars.

Найкращим екскурсійним бюро Києва визнали «Цікавий Київ». За 13 років існування бюро провело близько півтори тисяч екскурсій.

«Наша основна специфіка – це екскурсії-враження: гастро-тури, костюмовані тури, відвідування місць, які зазвичай закриті, нестандартні екскурсії, на які захочуть потрапити і кияни, і гості столиці. Наша основна цільова аудиторія – кияни, для них ми пропонуємо більше 100 екскурсій. Для іноземців в нас є п'ять-шість. Попитом користуються Містика Києва, Поділ з келихом вина, Ніч в музеї Булгакова», – розповів засновник бюро Арсеній Фінберг.

Серед закладів харчування найкращі відгуки туристів отримав Queen Country Club – комплекс у Козині під Києвом. Найкращою туристичною локацією Київського регіону оголосили зоопарк «12 місяців» у Вишгородському районі. Найкращим авіаперевізником назвали МАУ.

Титул Ambassador of Kyiv (Посол Києва) отримала блогерка та екскурсоводка Юлія Бевзенко, яка цього року запам'яталася мініатюрними скульптурами «Шукай».

Переможці в інших номінаціях:

  • Найкраще зображення міста Києва в аудіовізуальному творі – «Атом Фільм» (ТМ Radioaktivefilm)
  • Найкращий туристичний оператор з внутрішнього і в'їзного туризму – «Пан Юкрейн»
  • Найкращий туристичний оператор з виїзного туризму – Coral Travel
  • Найкращий готельний комплекс 5*– Fairmont Grand Hotel Kyiv
  • Найкращий готельний комплекс 4* – Mercure Kyiv Congress
  • Найкращий готельний комплекс 3* – Premier Hotel Rus
  • Найкращий хостел – Dream Hostels
  • Найкращі апартаменти – Senator Apartments
  • За розвиток активного виду туризму – Adventure Tours in Ukraine

Фіналістів Кyiv Tourism Awards обирають за голосуванням на сайті, а на останньому етапі конкурсу 50% оцінки становлять голоси організаційного комітету.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: