fbpx
Сьогодні
19:19 25 Гру 2018

Негода в Україні: на Харківщині знеструмлено 112 населених пунктів

У вівторок, 25 грудня, у Харківській області через негоду станом на 12:00 було знеструмлено 112 населених пунктів, ще 34 населених пункти – знеструмлено частково.

Про це повідомив на брифінгу директор департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської облдержадміністрації Сергій Магдисюк, передає "Інтерфакс-Україна".

"Населених пунктів повністю знеструмлено 112, частково – 34 населених пункти. У місті Харкові знеструмлено кілька 5- і 9-поверхівок на проспекті Перемоги. Наслідки цих знеструмлень виразилися у відключенні котелень", – сказав Магдисюк.

Чиновник зазначив, що через знеструмлення було відключено 45 котелень.

"У нас на сьогодні відключено 45 котелень, на яких перебувають житлових будинків – 201, лікарень – п'ять, шкіл 37 і дев'ять садків", – уточнив Магдисюк.

За словами чиновника, "Харківобленерго" планує відновити подання електроенергії до вечора середи, 26 грудня, якщо не буде погіршення погоди.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: