fbpx
Сьогодні
20:02 20 Гру 2018

У Раді попередньо підтримали закон про "зелену" енергетику

Парламент підтримав у першому читанні проект закону №8449-д "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення конкурентних умов виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії".

"За" проголосували 227 депутатів, передає Еспресо.

Згідно пояснювальної записки, проект Закону розроблено з метою створення конкурентних засад для надання підтримки проектам будівництва об'єктів відновлюваної енергетики та досягнення балансу інтересів суспільства та споживачів електричної енергії та інших учасників ринку, забезпечивши одночасно подальший розвиток відновлюваної енергетики та зменшення навантаження на ціну електричної енергії.

"Запропонований законопроект дозволить створити законодавче підґрунтя для впровадження конкурентних засад для підтримки об'єктів відновлюваної енергетики та досягнення балансу інтересів суспільства та споживачів електричної енергії та інших учасників ринку, забезпечивши одночасно подальший розвиток відновлюваної енергетики та зменшення цінового навантаження на ціну електричної енергії", – йдеться в пояснювальній записці.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: