fbpx
Сьогодні
Документ 11:22 20 Гру 2018

СБУ зняла обвинувачення з Ахметова, Єфремова і Королевської у фінансуванні бойовиків на Донбасі

Служба безпеки зняла всі обвинувачення у фінансуванні бойовиків на Донбасі з олігарха Ріната Ахметова, екс-лідера "регіоналів" Олександра Єфремова та Наталії Королевської.

Про це повідомляє нардеп Ігор Луценко з документами від СБУ.

"Вітаю наші правоохоронні органи – та що тільки правоохоронні, я всю країну вітаю! Нарешті з трьох найдостойніших, найвидатніших сучасників наших, зі знаменитих співгромадян Ахметова Рината Леонідовича, Королевської Наталії Юріївни та Єфремова Олександра Сергійовича знято звинувачення у фінансуванні тероризму", – пише нардеп.

За його словами, влада зробила просто "титанічну роботу", аби відбілити "ні в чому не винних Ахметова, Королевську, Єфремова".

При цьому справу проти них закрив підполковник СБУ Станіслав Фесенко з Маріуполя.

Згідно документів, слідчі не знайшли жодної підстави, аби вважати Ахметова, Єфремова і Королевську винними.

"Ні відеосвідчення бувшого командира ахметівського батальйону Восток, ні слова будь-кого з кількох десятків допитаних у справі свідків не містили нічого, що б навіть віддалено натякало, що вказані екс-члени Партії Регіонів ніяким чином не працювали на дві сторони", – обурюється нардеп.

СБУ зняла обвинувачення з Ахметова, Єфремова і Королевської СБУ зняла обвинувачення з Ахметова, Єфремова і Королевської СБУ зняла обвинувачення з Ахметова, Єфремова і Королевської СБУ зняла обвинувачення з Ахметова, Єфремова і Королевської

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: