fbpx
Сьогодні
13:56 02 Гру 2018

До українських моряків пустили перших відвідувачів, - омбудсмен

Українських моряків у "Лефортово" та "Матросской тишине" відвідали представники московської Громадської наглядової комісії.

Про це повідомляє омбудсмен України Людмила Денісова із посиланням на уповноваженого з прав людини в РФ Тетяну Москалькову.

"Щойно отримала офіційну інформацію від Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової. Вона повідомила, що члени московської Громадської наглядової комісії (ГНК) відвідали 21 українського моряка, який утримується в Лефортовському СІЗО. З кожним з них розмовляли. За словами Москалькової, умови утримання українських військовополонених "відповідають міжнародним стандартам, скарг та звернень з їхнього боку немає", – написала Денісова в Фейсбуці.

За словами Москалькової, члени ГНК також відвідали трьох українських моряків, які утримаються в медичному підрозділі "Матросской тишини". Їхнє лікування проходить нормально. Наступного тижня моряків відвідає уповноважений з прав людини в місті Москва, а також уповноважений з прав людини в РФ Москалькова.

Щойно отримала офіційну інформацію від Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової. Вона повідомила, що члени…

Posted by Людмила Денісова on Sunday, December 2, 2018

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: