fbpx
Сьогодні
10:01 30 Лис 2018

У Нідерландах церква проводить безперервну службу уже понад 800 годин, аби врятувати сім'ю від депортації

У Нідерландах місцева церква проводить богослужіння протягом понад 800 годин, аби захистити вірменську сім'ю Тамзарян від депортації на батьківщину.

Про це повідомляє CNN.

Згідно голландського законодавства, поліцейським не дозволяється в'їжджати до церкви, поки там йде релігійна служба.

Таким чином, вже понад місяць сотні пасторів і добровольців з усієї країни зустрічаються для підтримки цілодобової служби на підтримку вірменської родини, чия прохання про надання притулку було відхилено.

Тео Хеттема, голова Генеральної ради протестантських міністрів в Нідерландах, каже, що служба буде тривати поки це буде необхідно.

"Ми хочемо любити Бога і ближнього нашого, і ми подумали, що це була чудова можливість втілити любов до ближнього у реальність", – сказав він.

Сім'я Тамразян, яка включає в себе трьох дітей Вардухі, Сейран та Хаярпі, втекли з Вірменії до Нідерландів у квітні 2010 року шукати політичного притулку, але їхню заяву згодом було відхилено.

Аксель Вік з релігійного общинного центру в Гаазі, де зараз і проходить безперервне богослужіння каже, що тільки кілька людей знали про цю ідею заздалегідь.

"Я скопіював і вклав літургію останніх 10 років в один величезний документ, і ми просто співали і молилися з цього приводу, поки не знайшли і не взяли інших пасторів", – говорить священик.

Самі священики сподіваються на втручання влади і що сім'ї вірменських біженців дозволять залишитися. Самі пастори мають намір тримати службу як мінімум до різдва.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: