fbpx
Сьогодні
15:52 26 Лис 2018

Комітет парламенту підтримав запровадження воєнного стану

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони підтримав запровадження воєнного стану в Україні до 25 січня 2019 року.

Про це повідомляє Рубрика.

Члени комітету одноголосно підтримали відповідний законопроект, який вводить указ президента.

Проект закону про затвердження указу президента "Про введення воєнного стану в Україні" внесено Петром Порошенком до парламенту 26 листопада

Він пропонує запровадити воєнний стан в Україні на 60 діб – до 14-ї години 25 січня 2019 року.

Згідно з законом державним органам доручають ввести в дію план запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Україні.

Також йдеться про забезпечення постачання Збройним силам України, іншим військовим формуванням ресурсів і майна, надання послуг та їх фінансування в обсягах, що необхідні для ефективного виконання покладених на них завдань в особливий період.

У "повну готовність" до виконання завдань за призначенням в особливий період приводяться об'єкти єдиної державної системи цивільного захисту, її функціональні й територіальні підсистеми, утворюються ради оборони.

Голосування у Раді відбудеться сьогодні о 16:00 на позачерговій сесії парламенту.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: