fbpx
Сьогодні
14:44 20 Лис 2018

Порошенко представив нового голову Черкащини та порадив йому перенести приймальню до Сміли

20 листопада президент України Петро Порошенко представив нового главу Черкаської облдержадміністрації Олександра Вельбівця.

Новому очільнику ОДА президент порадив перенести приймальню до Сміли для вирішення ситуації з опаленням у місті, повідомляє Еспресо.TV.

"Ображати людей я не дам, тому в мене буде прохання вже до Олександра Івановича – поїздка в Смілу і розпочати врегулювання ситуації. На пару днів перенесіть свою приймальню до Сміли", – зазначив він.

Президент також зазначив, що не задоволений темпами розв'язання проблеми з опаленням у місті Сміла.

"Незважаючи на подачу тепла у Смілі, проблема далека від вирішення, і я точно не задоволений темпами її вирішення. Ображати людей я точно не дам. Тому першим завданням нового Голови Черкаської ОДА Олександра Вельбівця є поїздка до Сміли, щоб врегулювати ситуацію", – написав президент у Twitter.

Вельбівець Олександр Іванович три роки займав посаду глави Черкаської облради.

"Я не хотів би ніяких парашутистів. Олександр Вельбівець – людина черкаська. Він займав посаду голови Черкаської обласної ради", – сказав Порошенко.

42-річний Олександр Вельбівець у 2014 році був обраний до Черкаської обласної ради у багатомандатному виборчому округу від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". До цього очолював Лисянську райдержадміністрацію.

У декларації кандидата на посаду Вельбівець задекларував зокрема заробітну плату у розмірі 434 416 гривень, квартиру у власності дружини й доньки і автомобіль "Москвич" 1990 року випуску.

Згідно декларації, фінансових зобов'язань та банківських рахунків чиновник не має.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: