fbpx
Сьогодні
16:34 16 Лис 2018

Вже завтра у Києві відбудеться акція "Аваков, йди!"

Громадська організація «Автомайдан», Центр протидії корупції та активісти з ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» проведуть акцію під назвою «Аваков, йди!».

17 листопада, об 11:00 активісти їдуть до будинку Арсена Авакова з однією вимогою – заяву про відставку.

«Непокаране зло повертається сильнішим. Саме через непокаране зло ми втратили нашу Катю. Хто мав би карати вбивць та криміналітет? Хто мав би їх знаходити? Правильно. МВС і його НацПол. Але за роки після Революції Гідності у очільника відомства й не стояло завдання реформувати та модернізувати установи до ефективного й порядного стану», — пишуть активісти ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» у Facebook.

На думку організаторів акції, міністр Аваков особисто відповідальний за відсутність дієвої системи правопорядку в країні. «Він має піти. Щоби на його місце прийшов ефективний менеджер, до якого в суспільства буде довіра і підтримка в ґрунтовній реформі МВС. Поки ще не пізно», — йдеться у повідомленні.

Акція починається за адресою – Київ, Володимирський узвіз, 2 (за будівлею Національної філармонії). Зазначається, що під час акції заборонено використання будь-якої політичної символіки.

аваков йди

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: