fbpx
Сьогодні
12:32 16 Жов 2018

В Ічні залишаються без газу понад тисяча людей

В Ічні Чернігівської області, де стався вибух на арсеналі, залишаються без газу 1027 абонентів.

Про це повідомила прес-служба Чернігівської обласної держадміністрації.

"Села, в яких повністю відновлено газопостачання: Гмирянка, Гужівка, Максимівка. Також підключено газ у багатоповерхівках у місті Ічня. Наразі залишаються відключеними від газопостачання 1027 абонентів в Ічні", – йдеться у повідомленні.

Крім того повідомили, що електропостачання, стаціонарний телефонний зв'язок водопостачання та водовідведення працюють у штатному режимі.

За інформацією рятувальників, авіація ДСНС продовжує авіаційну розвідку технічної території арсеналу та проводить скиди води.

"Територію 16-кілометрової зони ураження патрулюють 10 автомобільних та 5 піших спільних патрулів Нацполіції та Національної гвардії. Продовжують діяти 4 пости на основних під'їзних шляхах до зони надзвичайної ситуації", – зазначають у ДСНС.

Зазначається, що резерв будівельних матеріалів постійно поповнюється.

Так, 15 жовтня надійшов черговий 12-тонний вантаж з шифером, цементом та шпаклівкою з Харківської області.

Водночас, у двох медичних закладах міста Прилуки та селища Парафіївка ще залишається 65 евакуйованих людей.

Нагадаємо, у вівторок, 9 жовтня, на 6-му арсеналі, що в районі населеного пункту Ічня Чернігівщини, над ранок на технічній території стався вибух.

Згодом стало відомо, що з населеного пункту Ічня та районів, які розташовані у зоні ураження, евакуювали вже понад 10 тисяч людей. Пізніше стало відомо, що в результаті вибухів у зоні ураження опинились 30 населених пунктів, а це близько 20 тисяч людей.

Представники СБУ не виключають, що вибух боєприпасів на 6-му арсеналі стався в результаті диверсії, адже підрив арсеналу стався у 4 різних місцях.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: