fbpx
Сьогодні
20:44 13 Жов 2018

Гройсман ініціює посилення заходів безпеки на військових об'єктах

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює посилення заходів безпеки на військових об'єктах, передусім на складах боєприпасів.

Про це він сказав в ефірі одного з загальнонаціональних телеканалів, коментуючи перебіг подій на території військового складу Міноборони в Ічнянському районі Чернігівської області, передає урядова прес-служба.

Як зазначив прем'єр, причини пожежі визначать правоохоронні органи. Втім ключову версію – диверсію – виключати не можна, адже склади були і залишаються однією з цілей ворога. Та головне, що в подібних ситуаціях всі служби навчилися працювати злагоджено.

"Система безпеки має бути на належному рівні, – зазначив Гройсман. – Цю роботу треба посилювати. Треба вдосконалювати систему протидії надзвичайним ситуаціям, забезпечувати служби, аби вони реагували на будь-яку небезпеку".

Глава уряду наголосив, що багато речей в системі такого реагування робляться з нуля і є над чим працювати, але вже зараз є розуміння якості і цілі такої роботи. І вона полягає в порятунку життя людей, зазначив Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: