fbpx
Сьогодні
14:30 10 Жов 2018

ГПУ оголосила підозру Наталії Поклонській за переслідування активістів

Генеральна прокуратура оголосила підозру депутатці Держдуми Наталії Поклонській за її злочини на посаді прокурора в Криму.

Про це повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

"Прокуратурою АРК складено і підписано повідомлення про підозру Н. Поклонській за те, що, перебуваючи на посаді так званого прокурора Республіки Крим, вона вчинила порушення законів та звичаїв війни, що передбачені міжнародними договорами", – передає словами Луценка Сарган.

Підозра була оголошена за особисту участь Поклонської у забороні діяльності Меджлісу кримськотатарського народу, переслідування заступника голови Меджліса Ахтема Чигойза та ще 5 кримських татар за організацію масових заворушень.

"А насправді за конституційне право, дароване українським Основним законом на мирні протести", – уточнив генеральний прокурор України.

Ще один епізод щодо участі Полонської у переслідуванні українського героя Олега Сенцова, за словами Луценка, зараз остаточно допрацьовується і найближчим часом також буде пред'явлений Поклонській.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: