fbpx
Сьогодні
15:21 09 Жов 2018

Біля фронту помітили "Гради", танки та гармати бойовиків, - штаб

Поблизу фронту зафіксували наявність невідведену військову техніку окупантів.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС з посиланням на СЦКК та ОБСЄ.

За даними звіту СММ ОБСЄ, на окупованих територіях Донецької та Луганської областей зафіксовано значну кількість озброєння бойовиків, яке розміщене з порушенням ліній відведення та поза межами постійних місць зберігання.

Поза районами відведення та межами зберігання було загалом виявлено 4 системи "Град", 18 танків, 7 самохідних гаубиць, 21 гармата та 9 мінометів збройних формувань РФ.

У Новоамвросіївському було зафіксовано чотири одиниці 122 мм РСЗВ БМ-21″Град".

В інших районах Донецької області – 10 одиниць танків Т-72, 8 одиниць танків Т-64, 2 одиниці 122 мм самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика", 15 одиниць 100 мм протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра" та 9 одиниць 82 мм мінометів 2Б14 "Поднос" визначено, як відсутні у місцях постійного зберігання.

Спостерігачі СММ визначили 6 одиниць причіпних 152 мм гаубиць 2А65 "Мста-Б" та 5 одиниць 122 мм самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика", які розміщені з порушенням умов відведення.

Крім того, продовжуються систематичні перешкоджання бойовиками щодо діяльності міжнародних спостерігачів.

Відповідно до звіту СММ ОБСЄ бойовики заборонили представникам Місії проїхати для проведення моніторингу в Заїченко, Новоазовськ та Верхньошироківське.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: