fbpx
Сьогодні
Фото 16:30 07 Жов 2018

Мистецтво з-за ґрат: у Києві відкрилася виставка малюнків Сущенка

У приміщенні агентства "Укрінформ" у Києві відкрилася виставка малюнків "Мистецтво з-за ґрат" незаконно засудженого в РФ до 12 років ув'язнення журналіста Романа Сущенка.

На виставці представлено 20 малюнків.

За словами гендиректора УНІА "Укрінформ" Олександра Харченка, малюнки Сущенка ще раз засвідчують, наскільки Роман – сильна особистість.

"Коли для такої сильної особистості великий світ звужується до маленької камери, вона все одно знаходить потужний канал комунікації із зовнішнім світом. Коли він не може інакше самореалізуватися – ні професійно, ні в громадській діяльності, і сім'ї немає поруч, – він живописом комунікує зі світом", – сказав керівник агентства.

Харченко розповів про ідею разом з "Укрпоштою" випустити ці роботи як листівки і розіслати по світу.

"Роман, перебуваючи в просторі 2х2 метри, маючи під рукою лушпиння від цибулини, міцний чай, буряк і кулькову ручку, створює такі фантастичні малюнки! Ми просто зобов'язані донести результати цієї праці до світу", – сказав гендиректор "Укрінформу".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: