fbpx
Сьогодні
21:01 04 Жов 2018

Вбивство полковника СБУ в Маріуполі: злочинця засудили до 12 років ув'язнення

Фото СБУ

Іллічівський райсуд Маріуполя засудив до 12 років позбавлення волі жительку Донецька Юлію Прасолову за вбивство полковника СБУ Олександра Хараберюша.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Наразі вирок отримала безпосередня виконавиця злочину, на черзі замовники та куратори організації цього зухвалого вбивства", – йдеться у повідомленні.

Контррозвідника СБУ підірвали у березні 2017 року у власному автомобілі в Маріуполі за замовленням терористів "ДНР", які діяли під керівництвом російських спецслужб. За даними СБУ, вбивство організував керівник "Центру спецоперацій МГБ ДНР" Василь Євдокимов на прізвисько "Лєнін".

"Ми добре знаємо де перебуває той, хто готував вбивство нашого побратима – керівник "Центру спецоперацій МГБ ДНР" Василь Євдокимов на прізвисько "Лєнін". Хай чекає. Або лава підсудних за українським законодавством, або безіменний мавзолей на околицях Донецька, оскільки для росіян він вже відпрацьований матеріал", – заявив у листопаді 2017 року голова СБУ Василь Грицак.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: