fbpx
Сьогодні
11:43 04 Жов 2018

В Україні з'явилися двоє нових поштових операторів

В Україні зареєстрували два нових оператора  поштово-логістичних послуг.

Про це повідомляє Нацкомісія з регулювання зв'язку та інформації.

"Євро Укрпошта" та "Скай Логістика" були включені до Єдиного державного реєстру операторів поштового зв'язку.

"Євро Укрпошта" має намір надавати послуги прийому, обробки, перевезення та доставки, а також виконує доручення користувачів по переказах як для внутрішніх, так і для міжнародних поштових відправлень.

Тобто, "Євро Укрпошта" буде доставляти посилки не тільки по Україні, але і з-за кордону. Причому зазначений в заявці список досить широкий і включає не тільки країни ЄС, але і Близького Сходу.

У ньому вказані Бельгія, Німеччина, Італія, Люксембург, Нідерланди, Франція, Великобританія, Данія, Ірландія, Греція, Португалія, Іспанія, Австрія, Фінляндія, Швеція, Латвія, Литва, Естонія, Мальта, Польща, Словаччина, Словенія, Чехія, Угорщина , Кіпр, Болгарія, Румунія, Хорватія, Ізраїль, Туреччина, Єгипет і Сирія.

Що стосується іншого оператора – "Скай Логістика", він буде займатися тим же, тільки на території України.

За даними державного реєстру фізосіб і юросіб-підприємців, "Євро Укрпошта" має статутний капітал в 5 тис. грн. і зареєстрована в Чернівцях. Її власниками вказані дві фізособи: Роман Маковійчук і Олександр Тімуш.

"Скай Логістика" має статутний капітал у 48 тис. грн. і зареєстрована в Києві. У неї один власник – Олексій Гринюк.

Що стосується назви "Євро Укрпошта", як повідомляє "Інтерфакс-Україна"», ще на початку року "Укрпошта" зверталася до ТОВ "Євро-Укрпошти" з пропозицією інформувати клієнтів про те, що вона не має відношення до державного підприємства.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: