fbpx
Сьогодні
22:51 03 Жов 2018

На Тернопільщині презентували унікальну інтерактивну мапу

Інтерактивна туристична карта Тернопільської області, особливістю якої є мультимовність, відтепер доступна для кожного мандрівника.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА.

"У Тернопільській області найбільша кількість замків в Україні, найдовша на Євразійському континенті печера "Оптимістична" і 235 дерев'яних храмів. Тому створення такої інтерактивної карти – закономірне. Вона унікальна та розроблена на американській платформі. Зайшовши на ресурс, туристи зможуть знайти інформацію про кожен об'єкт та переглянути його фото. Також можна змінювати картографічну основу і якнайточніше визначати місце розташування", – розповів розробник інтерактивної туристичної карти Володимир Подобівський.

Як зазначили в облдержадміністрації, створена карта – мультимовна. Вона перша така в Україні. Туристи легко можуть дізнатися інформацію одразу на кількох мовах: українській, англійській, польській та російській. Також у планах найближчим часом додати ще одну мову – китайську.

На карті представлено розповіді про 105 найбільших визначних туристичних об'єктів області, перелік яких, запевнили розробники, доповнюватиметься.

Для зручності мандрівників карта поділена на райони та упорядкована за категоріями: замки, палаци, ратуші, сакральні пам'ятки, ікони, ботанічні сади, дендропарки, гори, водоспади, геологічні пам'ятки, музеї та фестивалі.

Переглянути мапу можна за ТУТ.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: