fbpx
Сьогодні
08:46 29 Вер 2018

$250 млн для України: Трамп підписав бюджет Пентагону на 2019 рік

Президент США Дональд Трамп підписав раніше схвалений Конгресом і Сенатом закон про асигнування на потреби міністерства оборони на 2019 рік, яким виділяється $250 мільйонів для підтримки України.

"Президент США Дональд Трамп підписав раніше прийнятий Конгресом "Закон про асигнування на потреби Міністерства оборони на 2019 рік", яким виділяється $250 млн. для підтримки України", – сказано в повідомленні українського посольства на сторінці в Facebook.

У посольстві нагадали, що обсяг допомоги Україні у сфері безпеки і оборони по лінії Пентагону збільшений на $50 млн у порівнянні з бюджетом 2018 року.

"Високо цінуємо зростаючу підтримку України нашим ключовим стратегічним партнером – Сполученими Штатами Америки, спрямовану на зміцнення обороноздатності нашої держави у протидії російській агресії", -зазначили в посольстві.

Набув чинності бюджет Пентагону на 2019 рік, у якому збільшено безпекову допомогу Україні до 250 млн. дол.Президент…

Posted by Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США on Friday, September 28, 2018

Як передає Інтерфакс-Україна, згідно з документом, $250 млн. виділяються, в тому числі, на "проведення військових навчань, надання військового оснащення, летальних видів озброєнь і логістичної підтримки, заміни раніше наданих озброєнь або військових товарів".

Перелік видів допомоги включає також підтримку збройних і сил безпеки України розвідувальної інформації.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: