fbpx
Сьогодні
10:08 29 Вер 2018

Стати полярником. В Україні вперше оголосили відкритий набір учасників експедиції до Антарктиди

В Україні почався відбір команди полярників для участі експедиції на Антарктиду – на станцію Академік Вернадський в 2019-2020 роках.

Його оголосив Національний антарктичний науковий центр Міністерства освіти і науки України.

Як повідомила у своєму Facebook голова міністерства Лілія Гриневич, подібний конкурс був оголошений вперше.

"Переконана, що не одна я так довго цього чекала – вперше оголошено відкритий конкурс на формування складу Української антарктичної експедиції. Тепер чекаємо документи від кандидатів", – йдеться у повідомленні міністра.

https://www.facebook.com/liliia.hrynevych/posts/2020908854626846?__tn__=-R

Тим часом, на офіційному сайті Міносвіти було опубліковано оголошення голови Національного антарктичного наукового центру Євгена Дикого із запрошенням претендентів.

"Ми починаємо прийом документів від тих, хто хоче на протязі року спробувати свої сили в роботі на нашій антарктичній станції Академік Вернадський. Йдеться про експедицію, яка вирушить на льодовий континент взимку 2019-го. До того часу нам потрібно підібрати і підготувати команду, до якої входитимуть вчені, технічний персонал, лікар і кухар", – заявив він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: