fbpx
Сьогодні
Опитування 20:07 27 Вер 2018

Кияни розповіли, яким бачать ідеального мера столиці

Ідеальний керівник м. Києва для його мешканців – це, в першу чергу, гарний господарник і успішний керівник, котрий є чесним і непричетним до корупції, має високі інтелектуальні здібності, є молодим і незаплямованим політиком, активним громадським діячем.

Про це свідчать дані соціологічного дослідження компанії Seetarge, яке було презентовано 27 вересня.

Також кияни оцінили свою задоволеність діями мера міста В.Кличка у 37,1% (незадоволені – близько 60%); депутатів від власних мажоритарних виборчих округів у менше ніж 10% (незадоволені – 64%); депутатів Київської міської ради від власних округів – у близько 20% (незадоволені – 54%).

Зазначається, що за результами опитування, серед списку усіх київських мерів найкращим міським головою респондентами обрали О.Омельченка (майже 25%), друге місце зайняв В.Кличко (20%), третє – О.Попов (15%), далі – Л.Черновецький (5%), В.Бондаренко (4,5%), І.Салій (3.6%) та Л.Косяківський (1,8%), М.Лаврухін, Г.Малишевський та В.Макеєнко набрали менше 0,5%.

Дивиться більше у дослідженні "Київ у фокусі соціології. Електоральні рейтинги та потенціал кандидатів у мери м. Києва":

Соціологічне дослідження проводилося яке з 7 по 10 вересня 2018 року методом особистих інтерв'ю (face-to-face) в м. Київ. Було опитано 804 респонденти. Похибка вимірювання складає не більше 2,1-3,6%.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: