fbpx
Сьогодні
08:34 27 Вер 2018

На Донбасі ліквідували двох окупантів, ще 2 були поранені

Протягом минулої доби жоден український військовий не загинув та не зазнав поранень на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора противники 15 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, при чому двічі зі зброї, забороненої Мінськими угодами.

Окупанти гатили з мінометів калібру 120 мм, БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під ворожі обстріли потрапили позиції в районі населених пунктів Кримське, Вільний, Світлодарськ, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Опорні пункти біля Кримського на Луганщині, а також біля Гнутового на Приазов'ї, накрили вогнем з мінометів 120-го калібру. Вороги використовували озброєння бойових машин піхоти для обстрілу захисників Гнутового та Лебединського.

"В ході бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено та двох поранено", – повідомили у відомстві.

Сьогодні, 27 вересня, російські найманці встигли 7 разів обстріляти українські позиції з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населених пунктів Новотошківське, Вільний, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Також по оборонцях Новотошківського, що на Луганщині, окупанти вели вогонь із зенітної установки ЗУ-23-2.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: