fbpx
Сьогодні
12:08 26 Вер 2018

В Україні хочуть обмежити введення житла в експлуатацію

Група народних депутатів України зареєструвала у Верховній Раді законопроект про заборону введення в експлуатацію житлових об'єктів без дитячих садків, шкіл і поліклінік.

Відповідний проект №9118 внесений до парламенту 21 вересня.

Його авторами виступили народні депутати Ірина Суслова (БПП), Тетяна Ричкова (БПП), Олена Бабак (Самопоміч), Ольга Червакова (БПП), Ірина Луценко (БПП) та інші.

"Проектом Закону унеможливлено прийняття в експлуатацію об'єктів, що зводяться у разі комплексної забудови території, та житлових комплексів у разі якщо попередньо не прийняті в експлуатацію об'єкти громадського обслуговування населення соціальної сфери (заклади дошкільної освіти, заклади загальної середньої освіти, заклади охорони здоров'я), що входять до складу затвердженої проектної документації, або ж їх прийняття в експлуатацію здійснюється одночасно з іншими об'єктами", – йдеться в пояснювальній записці до документа.

Згідно з проектом закону, техніко-економічні показники необхідної соцінфраструктури увійдуть до переліку вихідних даних для будівництва. Введення житла стане можливим тільки після прийняття в експлуатацію соціальних об'єктів або одночасно з ними.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: