fbpx
Сьогодні
12:41 20 Вер 2018

В Тelegram повністю переписали програмний код: нова версія більш швидка і менше "їстиме"

People pose with smartphones, with the Telegram logo seen on a screen, in this picture illustration taken April 13, 2018. REUTERS/Eduard Korniyenko

Мессенджер Тelegram на iOS скоро выйдет в новой версии, которая полностью была переписана на новый язык программирования Swift.

Про це засновник Telegram Павло Дуров написав на своєму каналі.

"Останні пару років ми спокійно розбудовуємо Telegram для iOS з нуля за допомогою Swift – мови програмування, яку Apple представила як швидку альтернативу Objective C", – написав він.

Дуров запевнив, що нова версія Telegram виглядатиме точно так само, як і стара, але буде "більш швидкою, гладкою і "їстиме" менше заряду акумулятора, ніж старий добрий Telegram.

Розробник зазначив, що нова версія месенджера була доступна для всіх ще з січня під назвою "Telegram X".

Тисячі користувачів тестували її і ділилися своїми відгуками, і завдяки цього співробітники компанії змогли "відполірувати" додаток.

"Незважаючи на те, що ми все ще робимо деякі останні штрихи, схоже, що нова Telegram готова до відправки кожному користувачеві Telegram на iOS", – пише Дуров.

Додаток Telegram оновиться за замовчуванням до версії на Swift у найближчі кілька тижнів.

Повідомлення Дурова

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: