fbpx
Сьогодні
12:34 01 Вер 2018

У Києві вночі в підземному переході вбили чоловіка

У Києві в підземному переході на проспекті Лобановського знайдено труп чоловіка з ножовими пораненнями.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

"О 03:44 до чергової частини  Голосіївського району надійшло повідомлення про виявлення чоловіка із ножовим пораненням у підземному переході на проспекті Лобановського. На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група та кінологи", – йдеться в повідомленні.

Особа загиблого в даний час не встановлена, оскільки ніяких документів на місці не було. Попередньо, чоловікові 25-30 років. Він був одягнений в темні джинси і синю спортивну кофту з сірим верхом.

На даний момент співробітники поліції розшукують причетних до злочину осіб, вони опитали свідків і переглянули записи з камер відеоспостереження.

"До управління поліції доставили кількох осіб для проведення слідчих дій та встановлення їх можливої ​​причетності до смертельного поранення чоловіка", – додали в повідомленні.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 с. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинення такого злочину передбачено до 15 років позбавлення волі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: