fbpx
Сьогодні
09:55 01 Вер 2018

ООС: на Донбасі пункти пропуску переходять на осінній графік роботи

Відсьогодні, 1 вересня, всі контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення Операції об'єднаних сил розпочали контрольно-пропускні операції згідно з осіннім графіком роботи.

Про це повідомляється у прес-службі Державної прикордонної служби України.

"Пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється з 7.00 до 18.30. Зміна часового режиму в першу чергу пов'язана з безпековою складовою", – говориться у повідомленні.

Також повідомляється, що на КПВВ в межах Донецької області рух громадян відбувається тільки в напрямку тимчасово окупованої території, у зворотному напрямку відмічається відсутність руху осіб та транспортних засобів.

Зі слів громадян, що прямували через лінію розмежування до тимчасово окупованої території України та повернулись на КПВВ, прикордонникам зі складу Об'єднаних сил, стало відомо, що російсько-окупаційні війська здійснюють вибірковий пропуск лише в напрямку ТОТУ та повністю відмовляють у виїзді на територію підконтрольну українській владі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: