fbpx
Сьогодні
16:34 31 Сер 2018

В Україні може повторитися ситуація із сепаратизмом, як у 2014 році - екс-нардеп

В Україні може повторитися ситуація з сепаратизмом місцевих еліт на Донбасі як у 2014 році.

Про це "Апострофу" розповів екс-нардеп Єгор Фірсов.

"Донецька область продовжує залишатися так чи інакше в одних руках. Є "Опозиційний блок", я не буду говорити, хто це, всі і так прекрасно розуміють, це лінія Ахметова, це лінія Бойка, це лінія старої Партії регіонів. Є такі осколки, які від неї відкололися, зробили собі іншу політичну організацію, "Наш край" називається. Негласним смотрящим за Донецькою областю зараз є Олег Недава, який керує "Нашим краєм" в Донецькій області, в минулому – помічник Юрія Іванющенка, відомого як "Юра Єнакіївський", – говорить нардеп, який сам родом з Донеччини.

За його словами, його рідна область нині частково керується бандитами з оточення Януковича.

"Більш того, ще там є проблема місцевих еліт, які були замішані в сепаратизмі і в державній зраді", – говорить Фірсов.

Частина сепаратистів виїхала до Росії, а частина лишилася і їх не чіпають.

"Чинна влада в особі президента просто з ними домовилася. Йому вигідно мати підконтрольних собі людей, тримати їх на гачку кримінальних справ і таким чином отримати вплив на виборах в Донецькій області", – говорить екс-нардеп "БПП".

"Я виправдано вважаю, що ця ситуація загрожує національній безпеці країни. Тому що, якщо, не дай Бог, держава ще раз не покарає сепаратистів, ситуація 2014 року повториться знову", – попереджає Фірсов.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: