fbpx
Сьогодні
16:52 31 Сер 2018

11-разовий чемпіон світу з бігу дебютував у професійному футболі

Восьмикратний олімпійський чемпіон і 11-разовий чемпіон світу з легкої атлетики Усейн Болт провів перший матч у професійному футболі.

Про це повідомляє ТАСС.

Свій перший матч він зіграв за команду "Сентрал Кост Мерінерс" з Австралії.

У п'ятницю "Сентрал Кост Мерінерс" на своєму полі в Госфорді (штат Новий Південний Уельс) провели товариський матч проти команди "Сентрал Кост Селект".

Зустріч завершилася з рахунком 6: 1 на користь господарів.

32-річний Болт почав матч на лавці запасних і вийшов на поле на 71-й хвилині. За 20 хвилин ямаєць не зміг відзначитися результативними діями.

"Це було добре, як я і очікував, трибуни дуже мотивували мене. Я думаю, моя фізична форма вже набагато краща, ніж була на першому тижні мого перебування в клубі. Я вдячний" Мерінерс "за те, що вони дали мені цей шанс. Зараз я просто намагаюся звикнути до хлопців, це дивовижний момент, я дійсно вийшов на поле і зіграв в професійному матчі ", – заявив Болт після гри.

На початку серпня Болт підписав угоду з "Сентрал Кост Мерінерс", згідно з яким він буде тренуватися з командою, маючи можливість в майбутньому укласти професійний контракт.

Рішення з цього приводу може бути прийнято клубом після завершення тренувального періоду, який триватиме вісім тижнів.

Болт є восьмиразовим олімпійським чемпіоном і 11-кратним чемпіоном світу, також в його активі два срібла і бронза світових першостей. Ямаєць – єдиний спортсмен, якому вдалося перемогти на дистанціях 100 м і 200 м на трьох Олімпіадах поспіль (в Пекіні, Лондоні і Ріо-де- Жанейро), також на його рахунку діючі рекорди світу в бігу на 100 м (9,58 секунди) і 200 м (19,19).

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: