fbpx
Сьогодні
22:07 29 Сер 2018

“Справа Хізб ут-Тахрір”: Джеппаров у критичному стані

Фігурант "справи Хізб ут-Тахрір" Арсен Джеппаров перебуває в критичному стані.

Про це написав адвокат Айдер Азаматов на своїй сторінці в Facebook.

"Мені стало відомо, що Джеппарову Арсену, який утримується в СІЗО-1 м. Ростова-на-Дону, стало погано і він перебуває в критичному стані. У Арсена високий тиск, сильні головні болі вже впродовж останніх 7 місяців, німіє права частина голови й руки", – зазначив він.

Адвокат припускає: якщо найближчим часом його підзахисному не надати кваліфіковану медичну допомогу, це може призвести до інсульту.

Мне стало известно, что Джеппарову Арсену, который содержится в СИЗО-1 г. Ростова на Дону стало плохо и он находится в…

Posted by Айдер Азаматов on Wednesday, August 29, 2018

Він також розповів, що раніше під час спілкування в суді Джеппаров постійно говорив про погане самопочуття і про те, що його турбують головні болі.

"Водночас він мене неодноразово повідомляв, що співробітники СІЗО пасивно реагують на такі скарги, медичну допомогу практично не надають та ігнорують його вимогу надати йому допомогу", – розповів Азаматов.

Адвокат нагадав, що Джеппарова російська окупаційна влада необґрунтовано і незаконно обвинувачує в участі в діяльності терористичної організації за ч. 2, ст. 205.5 КК РФ, за якою передбачене покарання до 20 років позбавлення волі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: