fbpx
Сьогодні
11:54 27 Сер 2018

Новий президентський рейтинг: Тимошенко досі перша, Порошенко навіть не в трійці

Лідером президентського електорального рейтингу залишається Юлія Тимошенко.

Про це свідчать результати соцдослідження, проведеного компанією Seetarget, передає Інтерфакс-Україна.

За Тимошенко готові проголосувати 17,9% українців з тих, хто планує голосувати і визначився з вибором на чергових президентських виборах (11,4% – всіх опитаних).

За Анатолія Гриценка готові проголосувати 13,8% опитаних, які планують йти на вибори і визначилися зі своїм вибором (8,7% – серед усіх респондентів), а за Юрія Бойка – 11,2% (7,5% відповідно) .

За лідера Радикальної партії Олега Ляшка готові проголосувати 9,8% (6,1%), чинного главу держави Петра Порошенка – 9,1% (6%), а за лідера партії "За життя" Вадима Рабиновича – 6,2% (4, 1%) респондентів.

У той же час, 16,9% респондентів, готових брати участь в голосуванні, сказали, що вони проголосували б за іншого політика, якого не було в запропонованому ним списку, а 30,6% – не змогли відповісти на питання про свої електоральні переваги.

Ще 5,1% опитаних сказали, що не голосували б на виборах президента.

Опитування було проведено методом особистого інтерв'ю (face-to-face) з 26 липня по 17 серпня 2018 року в 24 областях України та Києві (за винятком окупованих територій АР Крим, Донецької та Луганської областей). Було опитано 2 627 респондентів з 63 міст і 105 сільських населених пунктів.

Похибка вибірки становить 1,92%.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: