fbpx
Сьогодні
19:16 23 Сер 2018

Відсутність гарячої води в Києві: місто просить уряд допомогти

Міська влада Києва звернулася до Кабінету міністрів України з проханням допомогти врегулювати домовленості з НАК Нафтогаз України, щоб забезпечити своєчасний початок опалювального сезону в Києві та повернути подачу гарячої води в будинки киян.

Про це під час комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема столична влада просить Кабмін на своєму засіданні в середу, 29 серпня, негайно прийняти рішення про зміни в нормативних документах, які дозволили б завершити процес укладення угоди з НАК Нафтогаз України.

Йдеться про внесення змін до постанови Кабміну №110 – щодо надання субвенції з держбюджету на погашення різниці в тарифах.

"Нагадаю, що критична ситуація з енергопостачанням Києва виникла через неврегульованість питання заборгованості Київенерго перед НАК Нафтогаз. Державні зобов'язання становлять близько 730 млн гривень. Їх виконання в результаті дозволить вирішувати питання списання штрафних санкцій. Тільки за таких умов ми можемо врегулювати питання укладення угоди з Нафтогазом", – зауважив він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: