fbpx
Сьогодні
15:25 21 Сер 2018

В Польщі чоловіки з мачете напали на українців

Вчора, 20 серпня, в Познані на заході Польщі троє чоловіків з мачете напали на пару українців.

Про це повідомляє Польське радіо з посиланням на Radio Poznan.

"Громадяни України були змушені ховатися на території пожежної частини. Близько 22.00 на територію пожежної частини Познань-Кшесіни забіг закривавлений чоловік з дівчиною. За кілька хвилин за ними приїхав темний автомобіль, з якого вийшли три нападники з мачете. Вони намагалися побити чоловіка і погрожували йому", – йдеться у повідомленні.

Пожежники, які надали захист українцям, одразу викликали поліцію. Пораненого чоловіка забрала швидка, а правоохоронці невдовзі затримали двох нападників.

В одного із затриманих виявили мачете.

"Ми тепер з'ясовуємо деталі інциденту. В одного із затриманих поліціянти вилучили мачете, але під час нападу цей предмет не використовувався", – повідомив представник поліції Мацєй Свєнціховський.

Правоохоронці додали, що 25-річний українець не отримав серйозних травм – у нього розсічена губа.

Затриманих нападників наразі тримають під вартою. Правоохоронці збирають доказовий матеріал, в тому числі з камер стеження. Від цього значною мірою залежатимуть звинувачення, які будуть висунуті нападникам.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: