fbpx
Сьогодні
22:14 21 Сер 2018

Соцмережа кохання: Tinder запускає окремий сервіс знайомств для студентів

Альтернативна версія Tinder для студентів – Tinder U – буде доступна лише для учнів вишів. Додаток планує використовувати офіційну символіку університетів.

Як пише Tech Crunch, в Tinder придумали одне з найрозумніших доповнень для свого застосування.

Розробники створюють сервіс онлайн-знайомств винятково для студентів.

Програмісти представили просту і в той же час геніальну ідею як захистити студентів від інших користувачів: зареєструватися в Tinder U зможуть лише ті, хто підтвердить свою особистість у електронній пошті з доменом.edu, – офіційній корпоративній пошті для представників університетів.

Реєструючись, студенти також повинні будуть підтвердити своє місцерозташування, мовляв вони дійсно перебувають у кампусі коледжу.

Молодим користувачам як і раніше будуть доступні профілі одне одного, "свайп" сторінок направо і наліво, відправлення повідомлень відповідним парам і супер лайки.

У профілі студента також буде вказано назву і герб його навчального закладу, а пошук пар можливий як в межах свого вишу, так і в інших.

Tinder заявляє, що новий сервіс запускається на пристроях iOS в акредитованих некомерційних навчальних закладах США з 4-річною програмою, де проводять курси з традиційною денною формою навчання. Віртуальні програми навчання не підтримуються.

Дата релізу Tinder U для Android невідома.

Раніше Tinder повідомляв, що майже половина їх користувачів віком від 18 до 24 років.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: