fbpx
Сьогодні
22:39 06 Сер 2018

Спроба самоспалення в Сімферополі: кримського татарина виписали з лікарні

Кримського татарина Ватана Карабаша, який намагався вчинити самоспалення, виписали з лікарні.

Про це передає Громадське радіо.

«В перший день до мене прийшли співробітники поліції, опитали мене. Лікарі ставилися до мене нормально, як до всіх пацієнтів, робили уколи, мазали мазі. Сьогодні мене виписали, я і сам вже швидше хотів виписатись, бо не хотів більше тут знаходитись. Зараз стан нормальний. Сьогодні я прихав до матері, заспокоїв її, зараз поїду до дітей», – розказав Ватан.

У своїй спробі самоспалення активіст звинувачує бездіяльність місцевих органів влади. Мовляв, ця проблема немає вирішення вже більше десятиліття.

«Коли людина доходить до такого, то це не героїзм, нам такого «геройства» не потрібно. Відповідальність за цей вчинок я відчуваю тільки перед своїми дітьми, а перед чиновниками – ні. Я так кажу – це не я зробив, це вони зробили. Тому що 12 років проблема є, але вона не вирішується» , – додав Карабаш.

Нагадаємо, що 3 липня, після акції протесту жителів поляни протесту «Стрілкова», проти забудови їх земельних ділянок фірмою «Акура», один з учасників акції Карабаш на знак протесту намагався здійснити акт самоспалення, але його вдалось врятувати. В результаті інциденту Карабаш отримав опіки 10% шкіри.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: