fbpx
Сьогодні
Погляд 21:03 31 Лип 2018

Тотальний контроль під маскою звільнення

Російська манія контролювати все і всіх поширюється щомиті. Проникаючи в чергову структуру, старе керівництво змінюється на нове, повністю контрольоване Росією. А часом така структура і зовсім ліквідується, якщо представляє цінність лише локально, але не для РФ. Новою жертвою маніпуляторів визначений 1 АК «ДНР».

Так, найбільші в «ДНР» підрозділи незабаром будуть заміщені на одне – так звану «республіканську гвардію ДНР», російський аналог нацгвардію. Всі ниточки подвяжуться на Кремль і потрібно буде лише смикати за відповідні з них, для досягнення своїх імперських цілей. Механізм вже запущений. Починається все з ліквідації, «підв'язаних» на керівництво «республіки», підрозділів, таких як «Легіон», МНС ДНР, полку спецпризначення, «республіканської» служби охорони, а також Мінтрансу «Витязь». Московські господарі відбирають у Захарченко іграшку назад.

При цьому справа першорядної важливості – ліквідація «Цитаделі», батальйону, що знаходиться в «ДНР», особовий склад якого становить загрозу для Російської сторони. Страх російських «реформаторів» очевидний. Низька зарплата бойовиків «Цитаделі», погане ставлення, неповагу з боку росіян виливаються в досить-таки горючу суміш, якій потрібна всього одна іскра.

Те, що 4 роки тому називалося «звільненням Донбасу», сьогодні звернулося в ще більший його контроль. Сьогодні здійснюється тотальний контроль над структурами окупованого Донбасу. Завтра візьмуть під контроль всю інфраструктуру, а далі весь народ підконтрольних бойовикам міст виявиться «в кишені» у Путіна. Незгодним буде нікуди йти, оскільки, хоч куди глянь – «Росія буде».

Сергій Палков

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: