fbpx
Сьогодні
22:16 26 Лип 2018

"У Конотопі - революція… кров пролилася": у міськраді сталася масові бійка, є постраждалі і затримані

У четвер, 26 липня, у міській раді Конотопа Сумської області сталися масові сутички між прибічниками діючого мера та його опонентами.

Як повідомили у місцевій поліції, обидві сторони зібрали в сесійній залі своїх прибічників, котрі свідомо провокували конфлікти та бійки.

У результаті конфлікту постраждали четверо правоохоронців, які "стали стіною між протиборчими сторонами, щоб не допустити масових безладів та жертв серед громадян". До відділку поліції доставили 50 найбільш активних порушників порядку.

За даними видання ТопКонотоп, конфлікт спалахнув під час обговорення між депутатами і міським головою Артемом Семеніхіним питання про прийняття бюджету на 2018 рік. Після декількох годин суперечок більшість обранців перемістилася в малий зал.

Депутати у малому залі спробували відправити у відставку міського голову Семеніхіна, однак їм не вистачило одного голосу. Після цього міський голова прийшов у малу залу, щоб обговорити разом з депутатами прийняття бюджету, однак в цей час в сесійній залі почалася масова бійка.

За даними видання, у залі на підлозі залишилися сліди крові, під час зіткнень застосовувався сльозогінний газ.

Сам мер Конотопа назвав інцидент спробою перевороту, яка провалилася.

"У Конотопі відбулася революція… кров пролилася, дуже багато крові", – заявив він на своїй сторінці в Facebook, додавши, що тітушки розбили правоохоронцям голови арматурою.

В Конотопі пролилася кров !!!!!!!!!Відповідальність за кровопролиття на губернатору Клочко і начальнику поліції Войцеховському!!!!! Репост

Posted by Артем Семеніхін НЕ міський голова Конотопа on Thursday, July 26, 2018

КОНОТОП 😱😱😱ЖЕСТЬ 😱😱😱26.07.18.

Posted by Генадій Тарасенко on Thursday, July 26, 2018

КОНОТОП, ПРОДОВЖЕННЯ ДНЯ, ПІСЛЯ СЕСІЇ 😱26.07.18.

Posted by Генадій Тарасенко on Thursday, July 26, 2018

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: