fbpx
Сьогодні
09:53 19 Лип 2018

Вдруге погорів на хабарі мер, який хотів поставити шибеницю для корупціонерів

Правоохоронці вже вдруге затримали мера міста Сколе Володимира Москаля за хабарництво.

Про це у Facebook повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

За його словами, Москаля у березні 2018 року засудили до 6,5 років за хабар, але він продовжував керувати містом, оскільки апеляція "все переноситься".

"Щоб не втратити навики, вирішив цей Москаль знову взяти неправомірну вигоду на 68,7 тисячі гривень. Але поліція і прокуратура теж не втратила пильність. Москаль знову в кайданках!", – написав Луценко.

Він пообіцяв, що у цій справі буде "закон і справедливість".

Згідно з рішенням Стрийського міськрайонного суду Львівської області, Москаля затримували за хабар у 18 тисяч гривень у серпні 2015 року.

Як повідомляє "ZIK", у квітні цього року Москаль пропонував встановити у місті шибеницю для корупціонерів. Зокрема, він пропонував там карати хабарників.

"Беремо шкуру, підвішуємо за ноги сюда і б'ємо по задниці – 20 буків чи 25 буків…що кров буде стікати сльозами по задниці", – говорив тоді мер Сколе і навіть обіцявся сам профінансувати необхідні на встановлення шибениці 30 тисяч гривень.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: