fbpx
Сьогодні
11:35 10 Лип 2018

Українці збирають кошти для Вукоєвича на погашення штрафу ФІФА за відео "Слава Україні"

У соціальних мережах українці почали збір коштів для хорвата Огнена Вукоєвича, якого ФІФА оштрафувало на 15 тисяч швейцарських франків за підтримку України.

Відповідну ініціативу у Facebook проявив представник департаменту молодіжної політики Міністерства молоді і спорту Ярослав Кучер.

"Історія з ФІФА не завершилася. Учора вони оштрафували Вукоєвича на 15 000 швейцарських франків (370 тис грн) вважаю, що ми повинні в знак подяки нашим Хорватським побратимам сплатити цей штраф за нього", – пише він.

За його підрахунками, якщо всі, хто учора обвалювали рейтинг на сторінці ФІФА кинуться по 3 грн, цього вистачить на покриття штрафу.

"Під власну відповідальність я відкриваю збір коштів на погашення цього ганебного штрафу та вкладаю в фонд першу 1000 грн, а далі ми передаємо ці кошти за призначенням", – написав Кучер.

Він додав, що звіт про кошти буде публічним та викладеним у фейсбук.

"У разі якщо зберемо менше або більше відправляємо публічним голосуванням на благодійність", – обіцяє чиновник.

Банківські реквізити:
4149-6293-9442-8098 отримувач Кучер Ярослав Олександрович

Нагадаємо, після матчу збірних Хорватії та Росії Огнен Вукоєвич і Домагой Віда (обидва раніше грали за київське "Динамо") записали відеозвернення, на якому Віда вигукнув: "Слава Україні!", а Вукоєвич додав: "Це перемога за" Динамо "і за Україну".

Читайте нас в Facebook и Тwitter, также подписывайтесь на канал в Telegram, чтобы всегда быть в курсе важных изменений в стране и мире.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: