fbpx
Сьогодні
10:19 22 Чер 2018

Порошенко дозволив РНБО ввести нові санкції проти Росії

Президент Петро Порошенко підписав указ про надання чинності рішенню РНБО від 21 червня 2018 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Про це повідомляє прес-центр адміністрації очільника держави.

Таким чином, відповідно до статті 107 Конституції, президент постановив:

Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 21 червня 2018 року "Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" (додається).

"Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.
Зазначається, що указ набуває чинності з дня його опублікування", – йдеться у повідомленні.

Згідно з додатками до рішення, санкції вводять проти членів кількох російських політичних партій, серед яких – "Единая Россия", КПРФ та ЛДПР. Також запроваджено санкції проти голови Центральної виборчої комісії Россії Елли Памфілової та її заступника, а також проти представників "Виборчої комісії Республіки Крим".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: