fbpx
Сьогодні
14:28 22 Чер 2018

До "Миротворця" потрапив російський політтехнолог, який консультував Єльцина і Тимошенко

До бази "Миротворця" потрапив російський політтехнолог Олексій Ситніков, який вів кампанії екс-президента Росії Бориса Ельцина, та українського політика Юлії Тимошенко і низки інших.

Про це йдеться на офіційному сайті проекту.

"Свідоме порушення Державного кордону України з метою проникнення в захоплений окупантами Крим. Співпраця з окупаційною адміністрацією Криму", – йдеться у повідомленні.

Ситніков є політтехнологом, доктором психологічних наук, доктором економічних наук, професором,  та має ступінь з ділового адміністрування (МВА).

"Спеціалізація: VIP-коучинг, політичний консалтинг, технології та системи розподіленого інтелекту, психологічний вплив та гіпноз, моніторинг інформаційного середовища, психосемантична дослідження, математичні моделі розподілу ресурсів впливу регіональних еліт, корпоративна культура", – пише про нього "Миротворець".

Проте, найцікавіше, що він був ключовим політконсультантом у провідних політиків і державних діячів країн пострадянського простору, зокрема: Бориса Єльцина, Германа Грефа, Юлії Тимошенко, Едуарда Шеварнадзе, та Бен'яміна Нетаньяху.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: