fbpx
Сьогодні
10:23 13 Чер 2018

Одеський суд відпустив 2-ох придністровських кілерів

Суддя Приморського райсуду Одеси Вадим Коваленко змінив запобіжний захід з утримання під вартою на домашній арешт двом жителям Придністров'я, яких підозрюють в низці замовних вбивств.

Про це пише "Думська".

Зазначається, що обидва злочинці проживають у Тирасполі, тому саме туди вони мають поїхати "під домашній арешт"

За даними слідства, 12 лютого 2018 року ці двоє  намагалися вбити 50-річного підприємця з Рені. Вони обстріляли з автоматів його BMW X5, яке їхало між селами Котловина і Нагірне Ренійського району.

Було випущено 15 куль, але кілери зазнали невдачі: позашляховик рухався з високою швидкістю.

На наступний день вони намагалися залягти на дно в орендованому номері готелю, але їх затримали співробітники СБУ. У затриманих було вилучено зброю – автомати Калашникова.

Їм оголосили про підозру по ст. 15 і 115 КК України – замах на умисне вбивство.

За інформацією "Думської" обидва відпущених під домашній арешт кілера можуть бути причетні й до інших резонансних вбивств і замахів.

"У південно-західних районах Одеської області вільно діє організоване злочинне угруповання Олега Попеску, він же Олег Ренійський. Це угрупування кришує нелегальне вирощування марихуани і оптову торгівлю наркотиками", – розповів" Думській "джерело в одеській облпрокуратурі.

Видання зазначає, що на наступному тижні судді Приморського суду Вадиму Коваленко належить пройти кваліфікаційну суддівську комісію в Києві.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: