fbpx
Сьогодні
10:05 12 Чер 2018

РФ активізує "п'яту колону" через можливість надання Україні автокефалії, - Тимчук

В адміністрації Володимира Путіна вирішили діяти на випередки і не чекати офіційного оголошення про автокефалії української православної церкви.

Про це пише нардеп від "Народного фронту", координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"В АП РФ прийнято рішення активізувати підготовчі заходи для подальшого проведення деструктивних дій вже на етапі створення та становлення Української єдиної помісної церкви",  – пише він.

Так, використовуючи можливості російських спецслужб і "п'ятої колони" в Україні, планується активізувати сепаратні сили сили, а також генерувати і підігрівати внутрішні конфліктні ситуації в цьому процесі, в тому числі у громадянському суспільстві.

"При цьому, конфлікти між прихильниками і противниками Української єдиної помісної церкви планується використовувати для дестабілізації соціально-політичної обстановки в Україні в осінньо-зимовий період" , – пише нардеп.

Крім того, на даному етапі росіяни спрямовують сили на підрив авторитету та впливу Вселенського Патріарха Варфоломія для подальшого формування РПЦ нового центри впливу в світовому православ'ї.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: