fbpx
Сьогодні
08:55 12 Тра 2018

Порядок затверджено: звільнені з полону українці отримають одноразову грошову допомогу у розмірі 100 тис. грн

Звільненим з полону українцям виплатять одноразову грошову допомогу у розмірі 100 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба МінТОТ.

"Особам, яких було позбавлено особистої свободи та звільненим 27 грудня 2017 р. та 24 січня 2018 р. виплачується грошова допомога у розмірі 100 тисяч гривень (одноразово)", – йдеться у повідомленні.

Порядок виплати одноразової грошової допомоги особам, яких було незаконно позбавлено свободи на окремих територіях Донецької та Луганської областей, затверджено відповідною постановою Кабінету Міністрів.

Відповідно до цього порядку, звільнені полонені повинні звернутися протягом 6 місяців з дня звільнення в підрозділ з питань соціального захисту виконавчої адміністрації за місцем прописки або фактичного проживання.

Це – держадміністрації у Києві, Севастополі та виконавчі органи місцевих рад.

До заяви необхідно додати копію документа, що посвідчує особу громадянина України, іноземця або особи без громадянства та копію ІПН (крім тих, хто не має коду з відповідною відміткою в паспорті або іноземців). До них необхідно буде пред'явити оригінали документів.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: