fbpx
Сьогодні
08:33 12 Тра 2018

Неспокійна ніч в Тбілісі. Поліція провела масштабну спецоперацію проти наркоторговців, під парламентів - зіткнення

Силовики провели масштабну спецоперацію в двох найбільш популярних нічних клубах Тбілісі, в результаті чого затримані вісім обвинувачених у торгівлі наркотиками, повідомляє прес-служба МВС Грузії.

"Міністерство внутрішніх справ Грузії протягом трьох місяців вело інтенсивні оперативно-пошукові та слідчі заходи в розташованих у Тбілісі клубах Басcіані і Галері з метою виявлення фактів реалізації наркотичних засобів. У даних клубах 12 травня 2018 року на основі судового рішення були проведені відповідні слідчі заходи. Затримано вісім реалізаторів наркотиків", – йдеться в заяві.

Як передає Перший канал Грузії, обшуки, проведені грузинською поліцією в нічних клубах Тбілісі, спровокували заворушення на вулицях міста. Незадоволені городяни попрямували до будівлі парламенту країни на проспекті Руставелі.

За даними телеканалу Rustavi 2, біля будівлі парламенту відбуваються сутички між протестувальниками та поліцією. Кілька людей були затримані, до місця підтягуються додаткові сили правоохоронних органів.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: