fbpx
Сьогодні
14:22 11 Тра 2018

Син нардепа від "Радикалів" отримав 5 років в'язниці за розбій у магазині

Богдан Попов, фото УНІАН

Син народного депутата від "Радикальної партії" Олександра Попова – Богдан, отримав 5 років тюрми за розбійний напад у магазині.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ухвалу колегії суддів.

"Під час судового розгляду справи було допитано 3 потерпілих, було досліджено докази, переглянуто відеодокази, а також заслухано обвинувачених. Серед потерпілих доповідали власник магазину та дві продавчині", – повідомила секретарка Оболонського районного суду Києва Інна Свинаренко.

За її словами, обвинувачені повністю визнали свою вину.

"Обвинувачені повністю визнали провину та розкаялися. Тож суд, врахувавши обставину того, що просила прокуратура, а також вік обвинувачених, прийшов до висновку про доцільність визначення покарання у вигляді позбавлення волі на п'ять років з випробувальним терміном на два роки", – зазначив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

  • Нагадаємо, Богдана Попова затримали у листопаді 2017 року за спробу пограбування продуктового магазину.
  • Як заявили у поліції, син нардепа разом зі спільником забрали з каси магазину 2,5 тис. грн, погрожуючи продавцям та відвідувачам зброєю.
  • 27 листопада 2017 року двом неповнолітнім, які напередодні вчинили розбійний напад на магазин "Святковий" у Києві, повідомили про підозру.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: