fbpx
Сьогодні
18:05 11 Тра 2018

Сурков готується залишити посаду помічника Путіна, - ЗМІ

Фото РИА Новости

Помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков може залишити свою посаду у результаті перестановок в адміністрації.

Про це повідомляє РБК з посиланням на кількох джерел, близьких до Кремля і до управління з соціально-економічного співробітництва з країнами СНД, Абхазією і Південною Осетією.

"Не знаю, як і коли буде прийматися рішення, але у мене відчуття, що Владислав Юрійович навряд чи залишиться працювати в нинішній якості", – повідомив близький до Суркова директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков.

Співрозмовники видання називають різні причини можливої відставки Суркова: і те, що стратегія на українському напрямку в цілому зайшла в глухий кут, і те, що у Суркова були конфлікти з іншими відомствами, зокрема, зі службою оперативної інформації і міжнародних зв'язків ФСБ.

Сурков обіймав посаду спочатку заступника, потім першого заступника глави адміністрації президента РФ упродовж 12 років.

Він курирував внутрішню політику, а з 2013 року був призначений помічником президента з питань взаємодії з Абхазією і Південною Осетією.

Сурков також відповідає за український напрямок.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: